Vakantieschuur De Zwaluw werd volledig gerenoveerd/omgevormd in 2017 en biedt slaapplaats aan 8 tot 11 personen (+ 1 extra kinderbedje). Huisdieren zijn niet toegelaten.

Slaapkamers

Het huis heeft 4 slaapkamers, met elk een eigen badkamer. Geen enkele slaapkamer is “doorsnee” te noemen: naast de leefruimte staan 2 retro-caravans, waarin zich telkens een 2-persoonsbed bevindt. De voormalige hooizolder werd omgevormd tot 4 persoonsslaapkamer, met een 2-persoonsbed en 2 (1-persoons)hoogslapers. Een opmerking hierbij: de hoogslapers zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.
Achter de woning bevindt zich een grote woonwagen, met daarin een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed.

Badkamers

Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, met telkens een douche en lavabo. In de badkamers van “De Hooizolder” en van de “Crazy Calypso” (woonwagen) is er een toilet aanwezig.
De badkamer van de “Crazy Calypso” bevindt zich in de schuur, terwijl de woonwagen in de achtertuin staat. Een kort tuinpaadje overbrugt de afstand tussen woonwagen en badkamer.
De badkamers van de 2 caravans zijn te bereiken via de leefruimte.
Er is ook 1 apart toilet dat toegankelijk is vanuit de leefruimte.

Leefruimte

Gezellige en ruime woonkamer met eettafel voor 12 personen en zithoek. Achter de zithoek bevindt zich een speelhoek met grote zitkussens en een speelgoedkast. Hiernaast staat een tafelvoetbalspel. Naast de zithoek staat het pronkstuk van de schuur: een grote bar uit de 1ste helft van de 20ste eeuw met barkrukken. De tapkraan werkt helaas niet meer, maar er zijn grote koelingen om de drankjes fris te houden.
De volledig uitgeruste open keuken bevindt zich aan de andere kant van de zithoek. Deze is van alle gemakken voorzien: inductiekookplaat, combi-oven, koelkast en diepvries, vaatwasser…
Via de ruime leefruimte heb je toegang tot de berging met wasmachine en droogkast.

Tuin

Er is een grote tuin aanwezig achter de vakantieschuur, met een ruim terras en terrasmeubilair. Achteraan in de tuin bevindt zich een eeuwenoude kastanjeboom met daarin een boomhut.
Naast de schuur bevindt zich een privé-parking voor 6 auto’s.

Hieronder volgt een grondplan van de vakantieschuur. Klik op de schuur, de woonwagen of de verdieping om een gedetailleerd grondplan te openen.

grondplan-woonwagen
grondplan-schuur
grondplan-verdieping